A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Rizmajer Eszter (2014) A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Rizmajer Eszter_szakdolgozat_2014.pdf] PDF
Rizmajer Eszter_szakdolgozat_2014.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Japán konyha, Japán gasztronómia, Hazai japán étterem, Sushi, Ramen, Japán teaszertartás, Japán sörök
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 08. 18:40
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 15:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet