Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban

Demcsák Tímea (2014) Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigNEM RÉSZLETEZETTtanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Dél-Tirol, Gasztronómia, Tradíció, Borvidékek, Különleges alapanyagok
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 15. 08:26
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 12:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet