Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban

Demcsák Tímea (2014) Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (3MB)

Hungarian title

Gasztrokultúra a magasban, avagy kulináris sokszínűség és tradíció Dél-Tirolban

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Hidvégi HedvigUNSPECIFIEDtanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Dél-Tirol, Gasztronómia, Tradíció, Borvidékek, Különleges alapanyagok
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 15. 08:26
Last Modified: 2015. Apr. 25. 12:09

Actions (login required)

View Item View Item