A keserű italok hazai piacának bemutatása az eltérő fogyasztási alkalmak vizsgálatán keresztül

Ákontz Péter (2017) A keserű italok hazai piacának bemutatása az eltérő fogyasztási alkalmak vizsgálatán keresztül. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT OJG1AM Akontz Peter.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT OJG1AM Akontz Peter.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kopcsay László
NEM RÉSZLETEZETT
docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Keserű, Fogyasztási szokások, Campari
Felhasználói azonosító szám (ID): Hegedűsné Orbán Éva
Rekord készítés dátuma: 2017. Ápr. 29. 08:28
Utolsó módosítás: 2022. Okt. 11. 13:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet