Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása

Létai Flóra (2017) Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Létai_Flóra_Szakdolgozat.pdf] PDF
Létai_Flóra_Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Kézmuves sajtok felhasználása a vendéglátásban - Igmándi Sajtmuhely termékeinek bemutatása

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Kézműves sajt, Sajtműhely, Sajtrendezvények, Sajtokkal foglalkozó szervezetek, Magyarország sajtfogyasztása
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Ápr. 28. 11:49
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 29. 15:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet