Japán konyhaművészetének elemző bemutatása

Ódor Balázs (2014) Japán konyhaművészetének elemző bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLG.DOC.pdf] PDF
SZAKDOLG.DOC.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Japán konyhaművészetének elemző bemutatása

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
dr Gundel János
Belső
Főiskolai tanár, Professor Emeritus, BGF.KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Laktózmentes növényi tej, Falusi turizmus,, FATOSZ, Jogi szabályozás, Szálláshely
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Szep. 26. 10:47
Utolsó módosítás: 2020. Ápr. 03. 10:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet