Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban

Csorba Regina (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
SZAKDOLG.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (8MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóUNSPECIFIEDSzakoktatószocze@gmail.com

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Biogazdálkodás, Biotermék, reform étkezés, fenntartható fejlődés, ökogazdálkodás, Éléskamra Reform és Bioétterem
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 09. 06:06
Last Modified: 2015. Apr. 25. 11:53

Actions (login required)

View Item View Item