Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban

Csorba Regina (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
SZAKDOLG.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (8MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóNEM RÉSZLETEZETTSzakoktatószocze@gmail.com

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Biogazdálkodás, Biotermék, reform étkezés, fenntartható fejlődés, ökogazdálkodás, Éléskamra Reform és Bioétterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 09. 06:06
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 11:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet