Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban

Mészáros Vivien Brigitta (2017) Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban.pdf] PDF
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balogh-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági Tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Laktózmentes, Gluténmentes, Glutén és laktóz, Gluténmentes és laktózmentes ételek, Gluténmentes termékek
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 05. 09:31
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 10:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet