Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata

Máté Rebeka (2017) Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Máté Rebeka-Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata.pdf] PDF
Máté Rebeka-Friss és szárított fűszerek érzékszervi vizsgálata.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus, Oktatási és oktatástámogatási koordinátor

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fűszerek felhasználása, friss fűszerek, szárított fűszerek, érzékszervi vizsgálat, fűszerek termesztése
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 02. 14:03
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 11:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet