Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei

Buda Bettina (2014) Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

This is the latest version of this item.

[img] PDF
Buda Bettina szakdolgozata 2014.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (2MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Hidvégi HedvigUNSPECIFIEDfőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Bodrogköz, Turizmus, Gasztronómia, Cigánd, Viselet
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 09. 06:44
Last Modified: 2015. Dec. 15. 13:10

Available Versions of this Item

  • Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei. (deposited 2014. Dec. 09. 06:44) [Currently Displayed]

Actions (login required)

View Item View Item