Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei

Buda Bettina (2014) Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] PDF
Buda Bettina szakdolgozata 2014.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigNEM RÉSZLETEZETTfőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bodrogköz, Turizmus, Gasztronómia, Cigánd, Viselet
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 09. 06:44
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 13:10

Az archívumban megtalálható verziók

  • Alsó-Bodrogköz kulturális és gasztronómiai értékei. (deposited 2014. Dec. 09. 06:44) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet