Helyi termékek jelentősége a falusi turizmusban a Bicskei és a Székesfehérvári kistérség vizsgálatában

Engelhardt Éva (2017) Helyi termékek jelentősége a falusi turizmusban a Bicskei és a Székesfehérvári kistérség vizsgálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_-Engelhardt-Éva_2017_1.pdf] PDF
Szakdolgozat_-Engelhardt-Éva_2017_1.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Sipos Erika
NEM RÉSZLETEZETT
mestertanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Falusi turizmus, helyi termékmeg, kézműves termék, kistermelő, magyar termék, hazai termék, minőségi jelölés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 05. 10:21
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 30. 13:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet