Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira

Illés Edina Zita (2014) Az angol gasztronómia sajátosságai, különös tekintettel a Cornwall félszigetre és az ott élők étkezési szokásaira. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

This is the latest version of this item.

[img] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóUNSPECIFIEDSzakoktatószocze@gmail.com

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Cornwall, Angol gasztronómia, Angol konyha, Étkezési szokás
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 10. 16:31
Last Modified: 2015. Nov. 09. 15:55

Available Versions of this Item

Actions (login required)

View Item View Item