Egy kis szálloda gazdálkodásának tényezői, a Hotel Palota példáján keresztül

Kozma Nikolett (2017) Egy kis szálloda gazdálkodásának tényezői, a Hotel Palota példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdogavegleges.pdf] PDF
szakdogavegleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus- Vendéglátás Szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bártfai Endre
NEM RÉSZLETEZETT
Mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: szálloda, gazdaság, online,költség, gazdaság, online, költség
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 05. 10:51
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 04. 13:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet