Az emberiség remekműve: a pálinka Készítése Spiritus Primus módra

Soós Emese (2014) Az emberiség remekműve: a pálinka Készítése Spiritus Primus módra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
SZAKDOLGOZAT_SOOSEMESE.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr Seregi AndrásnéNEM RÉSZLETEZETTfőiskolai docensNEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pálinka, Pálinkafőzés, Spiritus Primus, Pálinkakóstolás
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Szep. 27. 09:07
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 15:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet