Zelei Zsófi (2017) Csúcsgasztronómia bemutatása hazai éttermek példáján keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
![]() |
PDF
szakdolgozat (6).pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Institution
Budapest Business School
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Konzulens neve | Konzulens típusa | Assignment, Scientific qualification, Institution | |
---|---|---|---|
Gancsovné Rossi Krisztina | UNSPECIFIED | UNSPECIFIED | Gancsovne.RossiKrisztina@kvifk.bgf.hu |
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Gasztonómia, fine dining, éttermek, séf |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2017. May. 11. 15:33 |
Last Modified: | 2017. Aug. 31. 13:08 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |