The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary

Kiss Tamás Norbert (2017) The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary_Kiss Tamás Norbert_2017.pdf] PDF
The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary_Kiss Tamás Norbert_2017.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A molekuláris mixológia helyzetét vizsgálja Magyarországon. Ismerteti a használt technikákat, anyagokat. Öszehasonlít egy klasszikus és egy molekuláris koktélt.

Magyar cím

A Molekuláris Mixológia Jelenlegi Helyzete Magyarországon

Angol cím

The Current Situation of The Molecular Mixology In Hungary

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus menedzsment

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
NEM RÉSZLETEZETT
Intézeti tanszékvezető-helyettes adjunktus PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Cocktail, Molecular Mixology, Molecular Gastronomy, Cocktail Tasting, Molecular Mixology techniques
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 10:51
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 22. 10:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet