Gasztronómia utazás Erdélyben

Balló Ildikó (2014) Gasztronómia utazás Erdélyben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZATfinal.pdf] PDF
SZAKDOLGOZATfinal.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Az dolgozat betekintést nyújt a Kárpát-medence tájjellegű konyháiba. Kiemelve Erdély, azon belül Marosvásárhely főzési és étkezési szokásait.

Magyar cím

Gasztronómia utazás Erdélyben

Angol cím

Gastronomical trip in Tansylvania

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
Belső
Intézetvezető

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Erdély, Gasztronómia, Tájjellegű konyha, Tájétel, Étkezési szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Szep. 27. 11:31
Utolsó módosítás: 2020. Ápr. 02. 10:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet