A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.

Tóth Gábor (2017) A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tóth Gábor SZAKDOLGOZAT (1).pdf] PDF
Tóth Gábor SZAKDOLGOZAT (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

A Bocuse d'Or versenysorozat hatása a hazai vendéglátóipari szakmunkásképzésre.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdász tanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Sándor Dénes
NEM RÉSZLETEZETT
egyetemi docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bocuse d'Or, szakmunkásképzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 18. 14:13
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 09. 11:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet