Az iskolai szakmai gyakorlat jelentősége a szakács szakképzésben

Kozma Krisztina Henriett (2017) Az iskolai szakmai gyakorlat jelentősége a szakács szakképzésben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Kozma Krisztina CL3AUW.pdf] PDF
Szakdolgozat Kozma Krisztina CL3AUW.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdász tanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Rudolfné Katona Mária
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: szakképzés, oktatás, szakács
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 18. 14:27
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 07. 13:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet