A cafeteria rendszer kialakításában résztvevő szempontok vizsgálata, a választható elemek bemutatása

Nagy Katalin (2017) A cafeteria rendszer kialakításában résztvevő szempontok vizsgálata, a választható elemek bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of záródolgozat.pdf] PDF
záródolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

A cafeteria rendszer kialakításában résztvevő szempontok vizsgálata, a választható elemek bemutatása

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

emberi erőforrások

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Szászvári Karina Ágnes
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens, PhD, BGE

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Ösztönzésmenedzsment, Cafeteria rendszer, Béren kívüli juttatások
Felhasználói azonosító szám (ID): Nagy Katalin
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 13:41
Utolsó módosítás: 2017. Máj. 16. 13:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet