Értékesítési módok és formák a Novotel Budapest Danube Hotelben, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre

Zólyomi Benjámin (2017) Értékesítési módok és formák a Novotel Budapest Danube Hotelben, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka - Zólyomi Benjámin .pdf] PDF
Projektmunka - Zólyomi Benjámin .pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Értékesítési módok és formák a Novotel Budapest Danube Hotelben, hatásuk az üzemeltetési színvonalra és a jövedelmezőségre

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Verebes Pál
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Értékesítés, Felszolgálási módok, Novotel
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 13:24
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 14:44

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet