A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján

Szunyogh Esztella (2017) A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of vegleges_dolgozat.pdf] PDF
vegleges_dolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK, Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
Egyetemi adjunktus

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Sör, Gasztronómia, Itallap
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 14:47
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 29. 15:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet