Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül

Kiss Bernadett (2014) Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kiss Bernadett_szakdolgozat.pdf] PDF
Kiss Bernadett_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (31MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Verebes Pál
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Rendezvények, Rendezvényszervezés, Catering, Party service, Büféasztalos állófogadás
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 11. 13:39
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 10:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet