Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül

Kiss Bernadett (2014) Vendéglátóipari tevékenységek és szolgáltatások bemutatása az Art Gastronomyn keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Kiss Bernadett_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (31MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Verebes PálUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDverebes.pal@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Rendezvények, Rendezvényszervezés, Catering, Party service, Büféasztalos állófogadás
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 11. 13:39
Last Modified: 2015. Apr. 27. 10:57

Actions (login required)

View Item View Item