Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest.

Piedl Regina (2014) Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation 2.pdf] PDF
Dissertation 2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)
[thumbnail of Dissertation 2.pdf] PDF
Dissertation 2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

The author assumes to give a general, brief overview about the background of the financial, economic crisis because it is considered crucially important for better understanding of performance and reactions of the market during crisis situation. Furthermore the study might lend assistance to others to interpret the impacts of the crisis more competently and more effectively by having an example. Therefore the author is delighted to analyse the outcome of the Food and Beverage department of the presented hotel within the period of December 2008 to December 2013. In another words, the result of the study supposes to serve as a guide, advice for effective and sufficient interpretation of a data collection of a Food and Beverage department during and after a crisis by seeing the correlations and linkages.

Magyar cím

A gazdasági válság hatása a szálloda iparra A 2008-as gazdasági válság hatásának elemzése egy 4 csillagos budapest szálloda food and beverage részlegére

Angol cím

Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Cservák György
NEM RÉSZLETEZETT
óraadó főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Food and Beverage , crisses, effect, recession, recovery, revenue, downturn
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 12. 12:37
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 16. 14:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet