Piemont borászatának bemutatása

Szabó Gábor (2014) Piemont borászatának bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Seregi AndrásnéNEM RÉSZLETEZETTdocensSeregi.Andrasne@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bor, Barolo, Gaja, Vermut, Vendéglátás, Dolcetto, Barbera
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 15. 08:32
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 15:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet