Piemont borászatának bemutatása

Szabó Gábor (2014) Piemont borászatának bemutatása. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (2MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Seregi AndrásnéUNSPECIFIEDdocensSeregi.Andrasne@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Bor, Barolo, Gaja, Vermut, Vendéglátás, Dolcetto, Barbera
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 15. 08:32
Last Modified: 2015. Apr. 27. 15:33

Actions (login required)

View Item View Item