A szemléltetés eszközei, hatékonysága az ételkészítési ismeretek tanítása során

Sáfrányos Csaba (2017) A szemléltetés eszközei, hatékonysága az ételkészítési ismeretek tanítása során. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat-Sáfrányos_Csaba-Q97AEX.pdf] PDF
Szakdolgozat-Sáfrányos_Csaba-Q97AEX.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai és Üzleti Szakoktató Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdász tanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
NEM RÉSZLETEZETT
Tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: digitális pedagógia, Szamos, Kellys
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 19. 09:58
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 06. 15:12

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet