A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben

Hikisch Réka (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka1.-1.pdf] PDF
Projektmunka1.-1.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gasztronómia, étlap elemzés, magyar konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 18. 13:57
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 31. 10:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet