Egységes jelölés bevezetésének lehetőségei a laktózmentes termékek esetében

Szendrei Nikolett (2017) Egységes jelölés bevezetésének lehetőségei a laktózmentes termékek esetében. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of Szendrei Nikolett_Szakdolgozat_APFH6X.pdf] PDF
Szendrei Nikolett_Szakdolgozat_APFH6X.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Totth Gedeon
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Marketing, Laktózmentes, Élelmiszer
Felhasználói azonosító szám (ID): Hegedűsné Orbán Éva
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 19. 08:14
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 11. 08:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet