A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.

Endrődi Evelin (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of projektmunka2017 (1) (1).pdf] PDF
projektmunka2017 (1) (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Magyar konyha, Olasz konyha, Étlap elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 23. 10:36
Utolsó módosítás: 2018. Már. 03. 10:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet