A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben

Sós Dániel (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka-Sós-Dániel-FZXAMO.pdf] PDF
Projektmunka-Sós-Dániel-FZXAMO.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A Gundel étterem étlapjának, elemzése, kiterjesztése a magyar gasztronómiára.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gundel, gasztronómia, nemzetközi konyha, magyar konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 15. 12:28
Utolsó módosítás: 2018. Már. 03. 11:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet