A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása

Hertner Zsófia (2017) A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Hertner Zsófia.pdf] PDF
Szakdolgozat_Hertner Zsófia.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági oktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Cukrászati termék, cukormentes sütemények, Gluténmentes, Laktózmentes, cukrászdák
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 23. 14:03
Utolsó módosítás: 2018. Máj. 04. 12:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet