A tej szerepe és helyettesíthetősége a változó fogyasztási szokások tükrében

Spengler András (2017) A tej szerepe és helyettesíthetősége a változó fogyasztási szokások tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat.pdf] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus, PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Tejhelyettesítő, Laktózmentes, Növényi ital, Tehéntej, Tejtermék
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 28. 13:09
Utolsó módosítás: 2018. Máj. 02. 13:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet