Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében

Tóth Ágnes (2017) Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat-Tóth Ágnes (AAUUQM) 2017..pdf] PDF
Szakdolgozat-Tóth Ágnes (AAUUQM) 2017..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: GHP, HACCP rendszer, Élelmiszer eredetű megbetegedések
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 27. 11:38
Utolsó módosítás: 2018. Ápr. 28. 11:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet