Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára

Kiss Bence (2017) Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT KÉSZ.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT KÉSZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: olasz konyha, spanyol konyha, görög konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 28. 13:02
Utolsó módosítás: 2018. Ápr. 28. 12:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet