A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban

Farkas Noémi Kinga (2017) A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban(Farkas Noémi Kinga).pdf] PDF
A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban(Farkas Noémi Kinga).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozat a Juhász és Bene Bioméhészet falusi turizmusban betöltött szerepét mutatja be és annak fejlesztési lehetőségeit. Továbbá elemzi az egyes pénzügyi mutatókat. A dolgozatban található egy méhészeti programok iránti érdeklődést felmérő kérdőív, illetve egy mélyinterjú egy apiterápiás méhes ház tulajdonosával. A dolgozatban kidolgozásra került három, különböző célcsoportot megcélzó programsorozatokat. A dolgozat eredményeként megfogalmazható, hogy a méhészetnek a falusi turizmusban betöltött szerepére van igény és a vállalkozás ebből következően magasabb bevételt tud realizálni a jövőben.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Hanusz Árpád
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Méhészet, Falusi turizmus , Tápiögyörgye
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 28. 12:52
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 12. 11:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet