Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban

Vascsák Lilla (2017) Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Lilla vég.szakdoga előlap.kép (4 files merged).pdf] PDF
Lilla vég.szakdoga előlap.kép (4 files merged).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (nappali, magyar nyelvű)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Avalon Park, zöldség , gyümölcs , étterem, felhasználás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 24. 09:21
Utolsó módosítás: 2018. Máj. 02. 14:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet