Wine promotion and developing gastronomy at Balaton region

Kiss Henrietta Alexandra (2017) Wine promotion and developing gastronomy at Balaton region. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Henrietta Alexandra Kiss_2017.pdf] PDF
Henrietta Alexandra Kiss_2017.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Csizmadia András
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Wine, commerce, promotion, Development, Gastronomy, Balaton
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 29. 10:57
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 17. 08:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet