Új konyhatechnológiákban rejlő elméleti és gyakorlati lehetőségek

Zabos Mercédesz (2017) Új konyhatechnológiákban rejlő elméleti és gyakorlati lehetőségek. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat - Zabos Mercédesz.pdf] PDF
Szakdolgozat - Zabos Mercédesz.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Konyhatechnológia, sous vide, konfitálás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 27. 09:19
Utolsó módosítás: 2018. Máj. 02. 15:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet