Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban

Szabó Ildikó (2017) Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban.pdf] PDF
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági oktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Híres ételek, újragondolás, tálalás, magyar konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 28. 15:23
Utolsó módosítás: 2018. Ápr. 28. 12:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet