Lack of marketing related to food intolerance

Gimesi Anna Zsófia (2017) Lack of marketing related to food intolerance. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of DISSERTATION - Anna Zsofia Gimesi - 2017.pdf] PDF
DISSERTATION - Anna Zsofia Gimesi - 2017.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A marketing hiánya az ételintoleranciának megfelelő élelmiszerek esetében

Angol cím

Lack of marketing related to food intolerance

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Papp Judit
NEM RÉSZLETEZETT
teaching professor

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gluten intolerance, lactose intolerance, free-from products, allergy, marketing, gluten-free, lactose-free
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2017. Dec. 05. 16:15
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 20. 09:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet