A Cafetéria rendszer elemei, kialakításának szempontjai

Bánföldi Zoltánné (2017) A Cafetéria rendszer elemei, kialakításának szempontjai. Pénzügyi és Számviteli Kar.

[thumbnail of Záródolgozat_Bánföldi_Zoltánné_FOSZK_MVW58W.pdf] PDF
Záródolgozat_Bánföldi_Zoltánné_FOSZK_MVW58W.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (12MB)
[thumbnail of titkosítási_kérelem_Bánföldi_Zoltánné_MVW58W.pdf] PDF
titkosítási_kérelem_Bánföldi_Zoltánné_MVW58W.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (249kB)

Magyar cím

A Cafetéria rendszer elemei, kialakításának szempontjai

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Pénzügyi és Számviteli Kar

Tanszék

Vállalkozás és Emberi Erőforrás Int. Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Emberi Erőforrások

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Andrási Mónika
NEM RÉSZLETEZETT
tanársegéd , BGE PSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Cafeteria rendszer, béren kívüli juttatások, adómentes juttatások
Felhasználói azonosító szám (ID): Bánföldi Zoltánné
Rekord készítés dátuma: 2017. Dec. 11. 15:30
Utolsó módosítás: 2017. Dec. 11. 15:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet