A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Veresné Kerepesi Adrienn (2014) A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Elolapok Veresne Kerepesi Adrienn.pdf] PDF
Elolapok Veresne Kerepesi Adrienn.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (82kB)
[thumbnail of Veresné Kerepesi Adrienn szakdolgozat.pdf] PDF
Veresné Kerepesi Adrienn szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)
[thumbnail of Igazolasok.pdf] PDF
Igazolasok.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (562kB)

Magyar cím

A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus - Vendáglátás

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanár, Professor emeritus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Mediterrán táplálkozás, Olasz konyha, Görög konyha, Élettani hatás, Kérdőíves felmérés, Interjú
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2014. Okt. 03. 13:34
Utolsó módosítás: 2015. Okt. 20. 16:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet