A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Veresné Kerepesi Adrienn (2014) A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Elolapok Veresne Kerepesi Adrienn.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (82kB)
[img] PDF
Veresné Kerepesi Adrienn szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)
[img] PDF
Igazolasok.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (562kB)

Magyar cím

A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus - Vendáglátás

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Gundel JánosNEM RÉSZLETEZETTFőiskolai tanár, Professor emeritusgundel.janos@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Mediterrán táplálkozás, Olasz konyha, Görög konyha, Élettani hatás, Kérdőíves felmérés, Interjú
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2014. Okt. 03. 13:34
Utolsó módosítás: 2015. Okt. 20. 16:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet