A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Veresné Kerepesi Adrienn (2014) A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Elolapok Veresne Kerepesi Adrienn.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (82kB)
[img] PDF
Veresné Kerepesi Adrienn szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (3MB)
[img] PDF
Igazolasok.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (562kB)

Hungarian title

A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus - Vendáglátás

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Gundel JánosUNSPECIFIEDFőiskolai tanár, Professor emeritusgundel.janos@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Mediterrán táplálkozás, Olasz konyha, Görög konyha, Élettani hatás, Kérdőíves felmérés, Interjú
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2014. Oct. 03. 13:34
Last Modified: 2015. Oct. 20. 16:25

Actions (login required)

View Item View Item