Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment

Wittmann Ádám (2014) Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment.pdf] PDF
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Cservák György
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai Docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Hamburger , Feasibility Study, Food Cost, Balance Sheet, Competitor Analysis
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 15. 15:08
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 16. 14:18

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet