A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása

Hegedűs Boglárka (2014) A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
hegedus_boglarka-wz15jl_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (949kB)

Magyar cím

A hagyományos és a mai modern cukrászat összehasonlítása

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigNEM RÉSZLETEZETTfőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Cukrászat, Sütemény, Kézművesipar, Új hullámos cukrászdák, Hagyományos cukrászdák
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 15. 16:13
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 13:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet