Táplálékallergia, mint a vendégélményre negatívan ható tényező

Szabó Karolina (2014) Táplálékallergia, mint a vendégélményre negatívan ható tényező. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat - Szabó Karolina.pdf] PDF
Szakdolgozat - Szabó Karolina.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Táplálékallergia, mint a vendégélményre negatívan ható tényező

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Lugasi Andrea
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Táplálékallergia, Étterembe járási szokások, Gluténérzékenység, Laktózérzékenység, Vásárlási szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 15. 15:52
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 13:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet