Az Y generáció étkezési szokásai, avagy a modern táplálkozási irányzatok térhódítása

Kocsy Alexandra (2018) Az Y generáció étkezési szokásai, avagy a modern táplálkozási irányzatok térhódítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_Kocsy_Alexandra_final.pdf] PDF
Szakdolgozat_Kocsy_Alexandra_final.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Kutatásom a táplálkozás jelentéstartalmának változásából kiindulva vizsgálja a kor emberének fogyasztói magatartását. Célom, hogy átfogó képet adjak az Y generáció nehezen kiismerhető fogyasztói magatartásáról. Vizsgálat alá veszem a fogyasztókra irányuló belső és külső tényezőket, valamint ezek hatásait, melyek megmutatkoznak napjaink táplálkozási irányzataiban. Szeretném alaposabban megismerni és megismertetni a nyerskonyhák működését, kialakítását, illetve felmérem ezek terjedését, jövőbeli lehetőségeit.Kutatásom során igyekszem felmérni a lakosság egészségügyi helyzetét, illetve a nyers diétához fűződő viszonyát.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Y generáció, étkezési szokások, táplálkozási irányzatok, táplálkozástörténet, nyers vegán diéta
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Ápr. 25. 09:52
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 26. 10:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet