A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban

Banádi Rebeka (2018) A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Banádi_Rebeka_szakdolgzat.pdf] PDF
Banádi_Rebeka_szakdolgzat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

A gabonák szerepe a gasztronómiában és felhasználásuk a hazai vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: gabona, vendéglátás, gasztronómia
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Ápr. 27. 10:44
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 26. 14:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet