Német- és magyarországi vendéglátóhelyek összehasonlítása, elemzése Jó Higiéniás Gyakorlat szempontjából

Holló Kitti (2018) Német- és magyarországi vendéglátóhelyek összehasonlítása, elemzése Jó Higiéniás Gyakorlat szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Holló Kitti szakdolgozat.pdf] PDF
Holló Kitti szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Német- és magyarországi vendéglátóhelyek összehasonlítása, elemzése Jó Higiéniás Gyakorlat szempontjából

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Schmidt Katalin
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Jó Higiéniás Gyakorlat, HACCP, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 03. 15:31
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 21. 12:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet