Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban

Botos Ákos (2014) Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Botos Ákos Záródolgozat XZPEA8 VSZM.pdf] PDF
Botos Ákos Záródolgozat XZPEA8 VSZM.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (830kB)

Magyar cím

Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Vad állatok, Erdei gombák, Konyhatechnológia, Eltarthatóság, Beszerzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 17. 11:43
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 11:44

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet