A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz

Kiss Alexandra (2018) A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Kiss Alexandra szakdolgozat_A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

A szakdolgozatom témája a budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok. A hipotézisem szerint a kulturális fesztiválok inkább nemzetközi viszonylatban, míg a gasztronómiai fesztiválok inkább a hazaiak körében népszerűbbek. Kutatásom során adatbázist készítettem a budapesti fesztiválkínálatról, valamint két fesztivált részletesebben elemeztem. Ezek a Mesterségek Ünnepe és a Gourmet Fesztivál.

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Schultz ÉvaUNSPECIFIEDKülsős oktatóeva.schultz0919@gmail.com

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Kulturális fesztiválok, Gasztronómiai fesztiválok, Fesztiválturizmus, Kulturális turizmus, Gasztroturizmus, Budapest
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2018. May. 03. 15:40
Last Modified: 2018. Jul. 06. 13:07

Actions (login required)

View Item View Item