A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz

Kiss Alexandra (2018) A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Kiss Alexandra szakdolgozat_A budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok bemutatása és hozzájárulása a turizmushoz.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A szakdolgozatom témája a budapesti kulturális és gasztronómiai fesztiválok. A hipotézisem szerint a kulturális fesztiválok inkább nemzetközi viszonylatban, míg a gasztronómiai fesztiválok inkább a hazaiak körében népszerűbbek. Kutatásom során adatbázist készítettem a budapesti fesztiválkínálatról, valamint két fesztivált részletesebben elemeztem. Ezek a Mesterségek Ünnepe és a Gourmet Fesztivál.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Schultz ÉvaNEM RÉSZLETEZETTKülsős oktatóeva.schultz0919@gmail.com

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kulturális fesztiválok, Gasztronómiai fesztiválok, Fesztiválturizmus, Kulturális turizmus, Gasztroturizmus, Budapest
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2018. Máj. 03. 15:40
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 06. 13:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet