Az ízvilág és a design fontossága a mai kávézási szokásokban

Takács Réka Rebeka (2018) Az ízvilág és a design fontossága a mai kávézási szokásokban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Az ízvilág és a design fontossága a mai kávézási szokásokban.pdf] PDF
Az ízvilág és a design fontossága a mai kávézási szokásokban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (970kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kávé, latte art, barista
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 03. 13:53
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 21. 14:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet